Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)
Est Company este o companie din Cluj-Napoca, România, cu capital 100% privat, producător de confecţii uşoare, specializată în lenjerie intimă şi costume de baie. Cu remarcabile rezultate calitative, compania lucrează astăzi în sistem outsourcing pentru branduri recunoscute internaţional. De asemenea produce propriile colecţii sub marca David Corral.
DAVID CORRAL Basic este o linie continuativă, simplă, curată, ce conţine piese de lenjerie din bumbac cu elastan, completată cu elemente de outwear. Destinată bărbaţilor şi femeilor cu un stil de viaţă dinamic, linia BASIC inseamna design şi confort prin piese vestimentare ce pot fi adaptate orcărui moment al zilei. Opţiunea pentru alb şi negru este semnificativă, înscriind produsele DAVID CORRAL BASIC într-un circuit specific, dincolo de fluctuaţiile modei şi tendinţele de sezon.
Lenjeria DAVID CORRAL Exclusive porneste tot de la conceptul de “basic”, insa dezvoltat intr-un produs de clasa superioara. Este o lenjerie feminina, fina si eleganta, care e disponibila in cele trei variante cromatice de baza: alb, negru, bej. Prin calitatea designului, structura produsului si proprietatile speciale ale materialului de baza, David Corral Exclusive pune accent deosebit pe estetica, vestibilitate si confort. Adresandu-se unui public tinta intre 20 de ani si 40
, linia Exclusive este dedicata femeilor care consideră că lenjeria intima depăşeşte barierele utilităţii imediate şi are un rol definitoriu ca fundament al oricarei vestimentatii.
DAVID CORRAL Beachwear - David Corral prezinta in fiecare sezon o noua colectie de costume de baie fashion. De la concept la elaborarea detaliilor, de la asociatiile originale de materiale si accesorii la produsul finit, colectia David Corral se remarca prin diversitatea propunerilor fashion. Costumele noastre de baie sunt intotdeauna calitative si “la moda”, au un design deosebit, cu mare accent pe creativitate, inovatie si stil.